Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Περίληψη: Η Πελαγία πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η εκδήλωση στη Λέσχη στέφεται από μεγάλη επιτυχία και η Πετροχείλου γίνεται φίλη της. Η Μιράντα γράφει ένα άρθρο για το ποδόσφαιρο, γεγονός που θα προκαλέσει καινούργια κόντρα ανάμεσα στον Μπάμπη και τον Βύρωνα. Ταυτόχρονα, η κόντρα του ‘Αρη με τον Νίκο συνεχίζεται με αποκορύφωμα τη συμπλοκή τους στο κολυμβητήριο. Ο ‘Αρης πετάει τον Νίκο στην πισίνα και αντιμετωπίζει την ποινή της αποβολής από το σχολείο. Ο Κωνσταντίνος κάνει σκονάκι αλλά όταν βλέπει τα σκούρα το ρίχνει στο πάτωμα και το σπρώχνει κάτω από τη Μπέτυ. Η δασκάλα το βλέπει και ενοχοποιεί τη μικρή. ‘Ετσι, η Πελαγία αναγκάζεται να πάει στο σχολείο για να δει τη διευθύντρια του ‘Αρη και τη δασκάλα της Μπέτυς. Εντωμεταξύ, οι φίλοι του Νίκου δεν το βάζουν κάτω και θέλουν να εκδικηθούν τον ‘Αρη. Οι φίλοι του ‘Αρη, όμως, από τη Νίκαια δεν θα το επιτρέψουν…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Αλεξάνδρα Παντελάκη (‘Ελενα Πατροχείλου), Πέτρος Γιασεμής (Νίκος)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA