Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Περίληψη: Οι κυρίες του εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής θέλουν να οργανώσουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση για να χρηματοδοτήσουν μια βιβλιοθήκη στο Μπουρούντι. Η Πελαγία, που έρχεται σε επαφή μαζί τους μέσω της Μιράντας, προτείνει να κάνουν ένα τραπέζι-ρεφενέ (επίδειξη μαγειρικής επί το κοσμικότερον). Μάλιστα προσφέρεται να μαγειρέψει η ίδια ζητώντας τη συνδρομή της Ζαμπέτας αλλά και της Πετρούλας με την οποία τα ξαναβρήκαν. Η πρόταση της Πελαγίας ενθουσιάζει το προεδρείο αλλά η πρωτοβουλία της να προσεγγίσει τη γυναίκα επιχειρηματία της χρονιάς, ‘Ελενα Πετροχείλου, τη φέρνει σε σύγκρουση με την πρόεδρο και τη Μιράντα που πιστεύουν ότι τις εκθέτει. Το αποτέλεσμα, όμως, δικαιώνει την Πελαγία…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Αλεξάνδρα Παντελάκη (‘Ελενα Πατροχείλου)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA