Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Πελαγία με τον Αχιλλέα πηγαίνει σε μια ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι και πέφτει πάνω στη Ζαμπέτα και τον Χαρίλαο. Η Πελαγία, έξαλλη, ετοιμάζεται να κάνει φασαρία αλλά ο Αχιλλέας την πείθει να σηκωθούν να φύγουν και να αφήσουν τη Ζαμπέτα ήσυχη. Ο ερχομός του Μπάμπη, που ψάχνει να βρει την Πελαγία στην ψαροταβέρνα, περιπλέκει τα πράγματα και προκαλεί συγκρούσεις και ανατροπές. Η Πελαγία, επηρεασμένη από τον Αχιλλέα, εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο, μοντέρνο και προχωρημένο, παραξενεύοντας όλους. Θα συνεχίσει να έχει αυτό το πρόσωπο, όμως, όταν μάθει ότι ο Αχιλλέας έφυγε με τη Μίλιτσα για το Βελιγράδι;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μέμος Μπεγνής (Αχιλλέας), Μπάμπης Γιωτόπουλος (Χαρίλαος)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA