Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο Αχιλλέας, ο μικρός αδελφός του Βύρωνα, με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και καθώς δεν υπάρχει κανένας να τον υποδεχτεί στο σπίτι των Παπαπαύλου, εμφανίζεται στο σπίτι των Μουστοξύδηδων. Ο ερχομός του προκαλεί ανατροπές, φέρνει αλήθειες στην επιφάνεια και αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις των δύο οικογενειών. Επιπλέον, η συμπάθεια που δείχνει ο Αχιλλέας στην Πελαγία και η δική της ανταπόκριση προκαλούν εντάσεις. Ο Βύρωνας εκνευρίζεται, ο Μπάμπης ζηλεύει, η Μιράντα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και η Πελαγία πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ένας νέος ωραίος και πετυχημένος άντρας έχει γοητευτεί απ’ αυτήν και επιθυμεί την παρέα της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μέμος Μπεγνής (Αχιλλέας)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA