Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Περίληψη: Ο Βύρωνας βρίσκεται στην Ασφάλεια κατηγορούμενος για κλοπή έργου τέχνης ενώ η Πελαγία και ο Μπάμπης καταφέρνουν να πάνε στο γάμο. ‘Υστερα από αυτήν την εξέλιξη ο Βύρωνας επιβάλλει τον αποκλεισμό των γειτόνων. Τη στιγμή, λοιπόν, που όλα δείχνουν ότι τα καταφέρνει, ένα μπέρδεμα με το αποκριάτικο πάρτι των συμμαθητών της Λίζας που μένει “άστεγο”, τον αναγκάζει να καταφύγει στους γείτονες για βοήθεια. Ο Βύρωνας και η Μιράντα παραχωρούν το σπίτι τους για το πάρτι των παιδιών ενώ η δική τους αποκριάτικη δεξίωση, που είναι προγραμματισμένη για την ίδια μέρα, μεταφέρεται στο σπίτι της Πελαγίας και του Μπάμπη. Και βέβαια η δεξίωση θα εξελιχθεί σε ένα τρικούβερτο γλέντι με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη, ο οποίος θα δείξει για άλλη μια φορά πως η διασκέδαση και το κέφι δεν έχουν τάξεις και παρατάξεις…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA