Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η επίσκεψη της Πετρούλας και τα σχόλια της για τη γνωριμία της Ζαμπέτας με κάποιον άγνωστο κύριο Χαρίλαο έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η Πελαγία, για να υπερασπιστεί τη μάνα της και να μη δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, πετάει την Πετρούλα έξω από το σπίτι και όχι μόνο. Η ύπαρξη όμως ή όχι του Χαρίλαου απασχολεί την Πελαγία η οποία δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της Ζαμπέτας και την περνάει από ανάκριση. Ο ανταγωνισμός του Βύρωνα και του Μπάμπη καλά κρατεί και επεκτείνεται και στις ερωτικές επιδόσεις. Ο ‘Αρης εμφανίζεται σε ένα πάρτι παρέα με τη Νάντια. ‘Ενα απρόβλεπτο γεγονός, όμως, τον φέρνει κοντά στη Λίζα. Πολύ κοντά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μπάμπης Γιωτόπουλος (Χαρίλαος), Χριστίνα Γερογιάννη (Νάντια)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA