Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον Μπάμπη και τον Βύρωνα φουντώνει σε όλα τα επίπεδα. Ο Μπάμπης πηγαίνει τα παιδιά σινεμά ενώ ο Βύρωνας που έχει πάντα πιο σημαντικά πράγματα να κάνει αρνείται. Ο Μπάμπης γίνεται σιγά-σιγά ο πιο διασκεδαστικός μπαμπάς του κόσμου, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Βύρωνα που αναρωτιέται αν είναι καλός πατέρας… και σύζυγος! Γιατί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο γείτονες φτάνει μέχρι τον σεξουαλικό τομέα. Εντωμεταξύ, ο ‘Αρης αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση με τη Λίζα και πηγαίνει όλο και πιο συχνά στις παρέες του στη Νίκαια, ενώ ένα ατύχημα της Ζαμπέτας φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Μουστοξύδη και προκαλεί ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA