Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Πελαγία, μετά το σοκ της υποτιθέμενης εξαφάνισης της Μπέτυς, συνειδητοποιεί ότι η κόρη της είναι παιδί και την αφήνει να πάει με την παρέα της στο διαγωνισμό της Λέσχης. Το βραβείο για τον καλλιτέχνη-αποκάλυψη της χρονιάς αποφασίζει να το παραλάβει η ίδια. Τα παιδιά στη Λέσχη κερδίζουν το πρώτο βραβείο προς μεγάλη ικανοποίηση του Βύρωνα. Αλλά και η βραδιά της απονομής εξελίσσεται σε θρίαμβο για την Πελαγία και τη Μπέτυ. Ο θρίαμβος, όμως, φέρνει δημοσιότητα και ένα λάθος σε μια εφημερίδα θα φέρει καινούργιες συγκρούσεις και παρεξηγήσεις ανάμεσα στους γείτονες με πολύ δυσάρεστες αυτή τη φορά συνέπειες…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA