Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Στη Λέσχη θα γίνει η κοπή της πίτας και ο ετήσιος διαγωνισμός ταλέντων για τα παιδιά των μελών. Ο Βύρωνας, με φανερή ανταγωνιστική διάθεση απέναντι στον Μπάμπη, αναλαμβάνει να προετοιμάσει τα παιδιά για να λάβουν μέρος και να κερδίσουν. Ο ‘Αρης με τη Λίζα χωρίζουν προς μεγάλη απογοήτευση της Πελαγίας και ο ‘Αρης πάει να μείνει στης Ζαμπέτας. Και ενώ όλα είναι έτοιμα για το διαγωνισμό, φτάνει η είδηση ότι η Μπέτυ θα τιμηθεί με το βραβείο του καλλιτέχνη-αποκάλυψη της χρονιάς και ανατρέπονται τα πάντα. Η απονομή του βραβείου γίνεται το ίδιο βράδυ με το διαγωνισμό. Η Μπέτυ προτιμάει να πάει στη Λέσχη με τους φίλους της κάνοντας έξαλλη την Πελαγία, η οποία την πιέζει να πάει να παραλάβει το βραβείο οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA