Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο Βύρωνας καταφέρνει να πάρει δάνειο από ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα προς μεγάλη απογοήτευση της Πελαγίας που βλέπει το όνειρό της να γίνει σύζυγος επενδυτού να εξανεμίζεται. Εντωμεταξύ, ο Μπάμπης βαριέται αφόρητα και κάνει τη ζωή των άλλων και κυρίως της Ιουλίας δύσκολη. Η Πελαγία και η Μιράντα έρχονται όλο και πιο κοντά με την Πελαγία να προσπαθεί να βοηθήσει τη Μιράντα να αντιδράσει στην απότομη συμπεριφορά του άντρα της και τη Μιράντα να βοηθάει την Πελαγία να κάνει μια πολύ σικ και εντυπωσιακή εμφάνισή στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Λέσχης που θα τραγουδήσει η Μπέτυ και ο Γιώργος Τσαλίκης. Το πάρτυ είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά επεισοδιακό…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Γιώργος Τσαλίκης

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA