Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Το μπάρμπεκιου που οργανώνει ο Μπάμπης για τη νίκη του Ολυμπιακού και οι πανηγυρισμοί φέρνουν τον Βύρωνα στα όριά του. Δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την οικογένεια Μουστοξύδη δίπλα του, όπως δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι η κόρη του τα έχει φτιάξει με τον ‘Αρη. Ο έρωτας των δύο παιδιών φουντώνει όπως φουντώνει και ο έρωτας του Μιχαλάκη για τη Μίλιτσα. Στο μεταξύ, ο Χατζηκωνσταντόπουλος αποφασίζει να μη χρηματοδοτήσει την κλινική του Βύρωνα αναγκάζοντάς τον να ζητήσει νέο δάνειο από την τράπεζα. ‘Οταν η τράπεζα αρνείται και ο Βύρωνας βρίσκεται σε απόγνωση, η Μιράντα βλέπει στην Πελαγία και τα λεφτά της μια σανίδα σωτηρίας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA