Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Περίληψη: Το γλέντι του Μπάμπη και της Πελαγίας έχει οδηγήσει τον Βύρωνα στα όριά του και τον έχει κάνει να ψάχνει να βρει τρόπους απομάκρυνσής τους από το διπλανό σπίτι. Εντωμεταξύ, τα σχόλια στη Νίκαια δίνουν και παίρνουν με την Πετρούλα να πρωτοστατεί και να βλέπει στο πρόσωπο του ‘Αρη τον μελλοντικό γαμπρό για την κόρη της. Ο ‘Αρης, όμως, θέλει τη Λίζα και προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να βρεθούν και να μιλήσουν. Η Λίζα αρνείται και ο ‘Αρης αποφασίζει να πάει στη γιαγιά του στη Νίκαια να δει τους φίλους του και το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η Πελαγία νομίζει ότι πάει να συναντήσει την κόρη της Πετρούλας και πανικοβάλλεται. ‘Οπως πανικοβάλλεται και ο Βύρωνας, όταν μαθαίνει ότι η κόρη του τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ‘Αρη. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα, όταν ο Βύρωνας διαπιστώνει ότι οι “λατρεμένοι” του γείτονες είναι Ολυμπιακοί. Ο ίδιος είναι Παναθηναϊκός. Και αρχίζει το ματς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Ευαγγελία Μουμούρη (Βαρβάρα)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA