Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Περίληψη: Η Λίζα ανακαλύπτει ότι η ληστεία ήταν κόλπο του ‘Αρη, γίνεται έξαλλη μαζί του και του δηλώνει ότι δεν θέλει να έχουν καμία σχέση. Η Πελαγία αποφασίζει να αλλάξει τελείως τη διακόσμηση του σπιτιού εξαφανίζοντας όλα τα παλιά έπιπλα που είχαν φέρει από τη Νίκαια και αγοράζοντας καινούργια. Ζητάει απ’ τη Μιράντα να τη βοηθήσει, εκείνη δέχεται και πηγαίνει μαζί της -και μαζί με τη Ζαμπέτα- στα μαγαζιά, όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Ανάμεσα στα έπιπλα που αγοράζουν είναι κι ένα εκπληκτικό γραφείο το οποίο κατά λάθος πηγαίνει στο σπίτι των Παπαπαύλου. Ο Βύρωνας πιστεύει ότι είναι δώρο της γυναίκας του για την επέτειο των γάμων τους και σπεύδει να παραγγείλει κάτι για κείνη. ‘Οταν η Μιράντα ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δεν θυμάται την ημερομηνία που παντρεύτηκαν θυμώνει και εκείνος για να την ηρεμήσει αποφασίζει να της προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο. Το γλέντι, όμως, που έχει οργανώσει ο Μπάμπης δίπλα καλώντας όλους τους παλιούς γείτονες θα του χαλάσει τα σχέδια…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA