Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Μιράντα υπογράφει τελικά τη συστατική επιστολή και η Πελαγία με την οικογένειά της, γίνονται μέλη της Κοσμικής Λέσχης της περιοχής, προς μεγάλη απογοήτευση του Βύρωνα. Η πρώτη επίσκεψη της οικογένειας Μουστοξύδη στη Λέσχη είναι επεισοδιακή και συνοδεύεται από μια σειρά ευτράπελα. Ο ‘Αρης βλέποντας ότι η Λίζα δεν του δίνει σημασία αποφασίζει να οργανώσει μια επιχείρηση με σκοπό να την εντυπωσιάσει. Τα καταφέρνει και τελικά η Λίζα εκδηλώνεται. Τα πρώτο φιλί είναι γεγονός. Η Μιράντα πάει στη Νίκαια στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη ζωή της οικογένειας Μουστοξύδη πριν από τη νίκη της Μπέτυς στο Super Dream Idol. Εκεί συναντάει τη Βαρβάρα που ανοίγει το στόμα της και δεν ξέρει τι λέει, αλλά και τον Μπάμπη που την ξεναγεί ενθουσιασμένος στην παλιά του γειτονιά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ευαγγελία Μουμούρη (Βαρβάρα)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA