Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Πελαγία αποφασίζει να προσλάβει για οικιακή βοηθό την, αυστηρή, τυπική και με προϋπηρεσία στα καλύτερα σπίτια των βορείων προαστίων, Ιουλία, πιστεύοντας ότι μία τέτοια υπηρέτρια θα της δώσει κύρος. Η Ιουλία κάνει δύσκολή τη ζωή της οικογένειας Μουστοξύδη και φέρνει τα πάνω κάτω στα δεδομένα και στις συνήθειες των μελών της. Η κόντρα του ‘Αρη και της Λίζας συνεχίζεται. ‘Ολα δείχνουν, όμως, ότι η κόντρα αυτή θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα. Εντωμεταξύ, η Πελαγία θέλει διακαώς να γίνουν αυτή και η οικογένειά της μέλη της Κοσμικής Λέσχης της περιοχής και ζητάει από τους γείτονες να της υπογράψουν συστατική επιστολή. Ο Βύρωνας αρνείται. Η Πελαγία, όμως, έχει τον τρόπο της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA