Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Περίληψη: Ο Βύρωνας και η Μιράντα έχουν οργανώσει μία δεξίωση στο σπίτι τους προς τιμή κάποιου επενδυτή της κλινικής τους που περνάει κρίση. Η εισβολή της οικογένειας Μουστοξύδη και της Ζαμπέτας δημιουργεί ένταση, η οποία εξομαλύνεται από τη Μπέτυ που τραγουδάει το τελευταίο της σουξέ και ενθουσιάζει τον επενδυτή προς μεγάλη ικανοποίηση του Βύρωνα. Τις επόμενες μέρες, οι δύο οικογένειες γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν παρέα χωρίς να λείπουν οι μικροσυγκρούσεις, ενώ οι δύο νέοι, ο γιος της οικογένειας Μουστοξύδη, ‘Αρης και η κόρη της οικογένειας Παπαπαύλου Λίζα, παρόλο που φαίνεται ότι αντιπαθιούνται, νιώθουν μια έντονη ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλον. Η Πελαγία θέλει υπηρέτρια και ο Μπάμπης τής φέρνει μία παλιά γειτόνισσα, την Πετρούλα. Το απογευματινό τσάι που προσφέρει η Πελαγία στους Παπαπαύλου εξελίσσεται σε εφιάλτη. Ο καυγάς της με την Πετρούλα έχει απρόβλεπτες συνέπειες γιατί η Πετρούλα ανοίγει το στόμα της και λέει πολλά και διάφορα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA