Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Περίληψη: Η Μπέτυ Μουστοξύδη είναι μόνο δέκα χρονών αλλά θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Το κορίτσι, κόρη ενός μανάβη, του Μπάμπη και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας, κερδίζει σε ένα διαγωνισμό ταλέντων ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν και μέσα σε λίγο καιρό γίνεται αστέρι του τραγουδιού με τεράστια προβολή και πλατινένιο δίσκο. Το χρήμα ρέει άφθονο και ο Μπάμπης και η Πελαγία αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την παλιά μονοκατοικία στη γειτονιά τους στη Νίκαια και να μετακομίσουν με τα τρία παιδιά τους σε μια πολυτελή μεζονέτα στα βόρεια προάστια. Και τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί στη διπλανή μεζονέτα ζει η επίσης πενταμελής οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου ο οποίος αντιδρά τρομοκρατημένος στην ιδέα ότι δίπλα του θα έχει κάποιους λαϊκούς νεόπλουτους των οποίων ο τρόπος ζωής είναι διαμετρικά αντίθετος με τον δικό του. Με παρανοήσεις, συγκρούσεις, μπουνιές αλλά και ερωτικά σκιρτήματα αρχίζει η συμβίωση των δύο οικογενειών που προβλέπεται δύσκολη και περιπετειώδης…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA