Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 26

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή:Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Φώτης κι η Αγγέλα φτάνουν στο χωριό και χωρίζονται σε ομάδες με σκοπό να βρουν το σπίτι του Βενετόπουλου. Ο Φώτης το ανακαλύπτει πρώτος και μαθαίνει την αλήθεια, εκτός απ’ το πιο σημαντικό. Ο Βενετόπουλος πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία και η Αγγέλα, υπό την απειλή όπλου, γίνονται όμηροι στον καβγά δύο αδελφών για τα κληρονομικά. Ο Σπύρος θα φτάσει τελευταίος και καταϊδρωμένος. Κάπου εκεί κάνουν την εμφάνισή τους και οι κακοί. Το τέλος του πρώτου κύκλου έρχεται και αναμένεται ανατρεπτικό σε μία Ελλάδα που κυβερνούν κυριολεκτικά οι κακοί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία), Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος), Αργύρης Αγγέλου (Φώτης), Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα), Ειρήνη Κουμαριανού (Σοφία), Παύλος Ορκόπουλος (Θωμάς), Ελένη Κρίτα (Μαριλένα), Μιχάλης Μαρίνος (Αλέξης), Μελίνα Κυριακοπούλου (Φρίντα), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα), Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Αβραάμ), Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής (Αντρέας), Πατρίκιος Κωστής (Νίκος), Θοδωρής Ανθόπουλος (Τίμος), Πόπη Χριστοδούλου (Μάρθα, Ρίτσα)
Στο ρόλο της Αμαλίας, η Ζέτα Μακρυπούλια
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γιώργος Κιμούλης (Βενετόπουλος), Ζώγια Σεβαστιανού, Παναγιώτης Ναρλής, Μαρία Μπαγανά

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Γεωργίου
Σκηνογραφία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μακιγιάζ: Καρολίνα Οικονομίδου
Κομμώσεις: Κωνσταντίνα Ρούσσου
‘Ηχος: Γιώργος Κωνσταντινέας
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Βαγγέλης Κουτελιδάκης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μαρία Μαντάλα
Μοντάζ: Γιώργος Ζάρρας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA