Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 37

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή:Ο νέος χρόνος ήρθε στέλνοντας όλα τα καλά αλλά και τα κακά στην ήδη πολυτάραχη ζωή των πέντε. Φαίνεται ότι προτεραιότητα του 2007 είναι οι προσωπικές ζωές της παρέας και λιγότερο οι εξελίξεις στο μυστήριο που καλύπτει τον πρωθυπουργό. Αν και καμιά φορά οι εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο θυμίζουν τυφώνα Κατρίνα. Ο Φώτης και η Αγγέλα δέχονται την έξωση από το σπίτι τους και ψάχνουν απελπισμένοι για νέα στέγη, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα διάλεγαν το συγκεκριμένο σπίτι. Ο γάμος του Θωμά κλονίζεται ενώ ένας άλλος μεγάλος έρωτας γεννιέται φέρνοντας τα πάνω κάτω.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία), Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος), Αργύρης Αγγέλου (Φώτης), Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα), Ειρήνη Κουμαριανού (Σοφία), Παύλος Ορκόπουλος (Θωμάς), Ελένη Κρίτα (Μαριλένα), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα), Μιχάλης Μαρίνος (Αλέξης), Γεράσιμος Μιχελής (Αντρέας), Δημήτρης Πετρόπουλος (Πρωθυπουργός), Μελίνα Κυριακοπούλου (Φρίντα)
Στο ρόλο της Αμαλίας, η Ζέτα Μακρυπούλια

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Γεωργίου
Σκηνογραφία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μακιγιάζ: Γιώτα Θεοδωροπούλου
Κομμώσεις: Μαίρη Ρούσση
‘Ηχος: Γιώργος Κωνσταντινέας
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Βαγγέλης Κουτελιδάκης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μαρία Μαντάλα
Μοντάζ: Γιώργος Ζάρρας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA