Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 13

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή: Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης κι η Αγγέλα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους. Είναι και πάλι μαζί, αλλά όχι όπως πριν… Οι έρευνές τους έχουν σταματήσει και κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το παράξενο παιχνίδι της μοίρας που τους ένωσε τόσο ξαφνικά, σε δύο στιγμές της ζωής τους με απόσταση δεκαπέντε χρόνων τη μια απ’ την άλλη. Κανείς δεν τολμά να αγγίξει αυτό το θέμα. Εκτός από έναν: ο Φώτης αποφασίζει να ερευνήσει τα στοιχεία και με τη βοήθεια του πατέρα του πηγαίνουν στο αρχείο εφημερίδων. Εκείνη την ημέρα όλοι θα ξυπνήσουν με ένα κακό προαίσθημα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία), Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος), Αργύρης Αγγέλου (Φώτης), Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα), Ειρήνη Κουμαριανού (Σοφία), Παύλος Ορκόπουλος (Θωμάς), Ελένη Κρίτα (Μαριλένα), Μιχάλης Μαρίνος (Αλέξης), Μελίνα Κυριακοπούλου (Φρίντα), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα), Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Αβραάμ), Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής (Αντρέας), Πατρίκιος Κωστής (Νίκος), Θοδωρής Ανθόπουλος (Τίμος)

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Γεωργίου
Σκηνογραφία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μακιγιάζ: Βάσω Πίτσικα
Κομμώσεις: Κωνσταντίνα Ρούσσου
‘Ηχος: Γιώργος Κωνσταντινέας
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Δημήτρης Τζιτζικάκης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μαρία Μαντάλα
Μοντάζ: Γιώργος Ζάρρας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA