Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 9

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή: Η Ντάλια ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο ίδιο της στο σπίτι τους κακούς, νομίζοντας ότι πρόκειται για επιχειρηματικό ραντεβού. Θα γλιτώσει άραγε; Η Αμαλία παρακολουθεί πυρετωδώς τα μαθήματα που θα την απαλλάξουν από την έντονη προφορά της προκειμένου να περάσει στα προκριματικά των καλλιστείων. Ο Φώτης τής ετοιμάζει δοκιμαστικό στο πλατό, ο Σπύρος, μετά κόπων και βασάνων, συνέταξε το κείμενο που θα εκφωνήσει η Αμαλία χρησιμοποιώντας λέξεις χωρίς νι και λι. Οι προσπάθειες διαφαίνονται ατυχείς μιας και στο τέλος, η Αμαλία διστάζει να πάει. Παράλληλα, φαίνεται ότι ξεκινά ένα αθώο ειδύλλιο ανάμεσα στον πατέρα του Φώτη, τον Θωμά και τη Ζουμπουλία. Ο Θωμάς βρίσκει το πορτοφόλι της Ζουμπουλίας, που εκείνη νομίζει ότι έχασε, στο πλατό και της το πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί, αδυσώπητα, η Μαριλένα θα κάνει τα πάντα για να γοητεύσει τον Θωμά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία), Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος), Αργύρης Αγγέλου (Φώτης), Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα), Ειρήνη Κουμαριανού (Σοφία), Παύλος Ορκόπουλος (Θωμάς), Ελένη Κρίτα (Μαριλένα), Μιχάλης Μαρίνος (Αλέξης), Μελίνα Κυριακοπούλου (Φρίντα), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα), Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Αβραάμ), Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής (Αντρέας), Πατρίκιος Κωστής (Νίκος), Θοδωρής Ανθόπουλος (Τίμος)
Αμαλία, η Ζέτα Μακρυπούλια
Στο ρόλο της Ζάννας Ιωάννου, η Σοφία Βογιατζάκη

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Γεωργίου
Σκηνογραφία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μακιγιάζ: Βάσω Πίτσικα
Κομμώσεις: Κωνσταντίνα Ρούσσου
‘Ηχος: Γιώργος Κωνσταντινέας
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Δημήτρης Τζιτζικάκης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μαρία Μαντάλα
Μοντάζ: Γιώργος Ζάρρας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA