Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 36

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή: Ο Νικηφόρος, ο Μίμης κι ο Παύλος επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η υποδοχή που τους επιφυλάσσουν είναι ψυχρή. Είναι όλοι ακόμα θυμωμένοι μαζί τους. Με ηρωικά παραμύθια προσπαθούν να «μαλακώσουν» τις αντιδράσεις. Η Ναταλία πιο ευαίσθητη λόγω εγκυμοσύνης δέχεται να φιλοξενήσει το Νικηφόρο στο σπίτι της προς μεγάλη απογοήτευση του Αχιλλέα. Ο Νικηφόρος ξεκινάει στενό μαρκάρισμα στην Ελισάβετ αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. Η Ξανθίππη θέτει τελεσίγραφο στον Μίμη ότι αν δεν ξεκόψει απ’ τους άλλους δύο θα τον εγκαταλείψει. Ο Παύλος φρικάρει όταν μαθαίνει απ’ τη Μαρία ότι αυτός που μεσολάβησε για να γυρίσουν είναι ο Γιάννης. Η Μαρία με τα πολλά τον πείθει να επισκεφτούν την Ειρήνη και τον Γιάννη για ένα ευχαριστώ τουλάχιστον. Ο Παύλος βρίσκει ευκαιρία και ξεμοναχιάζει την Ειρήνη.

Ο Μίμης βρίσκει τρόπο να αντιμετωπίσει, προσωρινά τουλάχιστον, την απαίτηση της Ξανθίππης. Ο Νικηφόρος μαθαίνει τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελισάβετ και της κάνει επίσκεψη ζητώντας ανακωχή.