Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 34

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή: Η Ελισάβετ μετά τα τελευταία κατορθώματα του Νικηφόρου παθαίνει νευρικό κλονισμό.
Ο γιατρός συμβουλεύει να κρατούν το Νικηφόρο όσο γίνεται πιο μακριά της αλλιώς τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Ο Παύλος επιχειρεί να ξαναφέρει τη Μαρία στα νερά του. Δηλώνει μετανιωμένος και αιώνια ερωτευμένος.Ο Μίμης και η Ξανθίππη μαθαίνουν ότι η Βίβιαν προβαίνει σε απολύσεις εργαζομένων στο εργοστάσιο και γίνονται έξαλλοι. Της τα ψέλνουν άσχημα. Εκείνη θιγμένη και πληγωμένη που δεν είχε ούτε καν τη συμπαράσταση του Κίμωνα, τον εγκαταλείπει.Το μεσιτικό βρίσκει αγοραστή και το σπίτι πουλιέται.
Ο Νικηφόρος παίρνει το μερίδιό του και απογοητευμένος απ’ όλα αγοράζει ένα σκάφος και το σκάει για νησί της άγονης γραμμής. Ο Παύλος και ο Μίμης κατορθώνουν να τον ακολουθήσουν και προσπαθούν να τον πείσουν να γυρίσει πίσω. ‘Εχοντας εξαντλήσει κάθε τρόπο αναγκάζονται να του φανερώσουν την εγκυμοσύνη της Ναταλίας. Ο Νικηφόρος τρέχει στο σκάφος για να σαλπάρει αλλά…