Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 32

Επισήμανση: Τα επεισόδια ανεβαίνουν και είναι διαθέσιμα για προβολή on demand για 15 μέρες, ακολουθώντας τη σειρά προβολής τους στον τηλεοπτικό «αέρα» του MEGA.

Περιγραφή: Το μυστήριο του γάμου αποδεικνύεται επεισοδιακό. Ο Παύλος και ο Γιάννης πιάνονται στα χέρια ενώ οι άλλοι μπαίνουν στη μέση να τους χωρίσουν και καταλήγουν να μη ξέρουν ποιος δέρνει ποιον και γιατί. Ως εκ τούτου το γαμήλιο γλέντι γίνεται σε βαρύ κλίμα. Οι τρεις άντρες πνίγουν τον καημό τους στο ποτό ενώ οι κουμπάρες και η νύφη τους ζεματίζουν ακόμα περισσότερο. Ο Μίμης κάνει μια απόπειρα να ζητήσει συγνώμη απ’ την Ξανθίππη αλλά στο τέλος κοιμάται μόνος του στον καναπέ. Το ίδιο και ο Παύλος, αφού δε μπορεί να πείσει τη Μαρία ότι δε ζήλεψε που είδε την Ειρήνη με το Γιάννη. Αντιθέτως ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ μεθυσμένοι καθώς είναι, ξαπλώνουν στο ίδιο κρεβάτι και ζούνε μια νύχτα γεμάτη πάθος. ‘Ομως το πρωί που ξυπνάνε δίπλα-δίπλα τσακώνονται άσχημα και η Ελισάβετ αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Γιάννης και η Ειρήνη πηγαίνουν στο σπίτι της Ξανθίππης με σκοπό να ζητήσουν συγνώμη αλλά πέφτουν πάνω στον Παύλο και ξαναπιάνονται στα χέρια. Η Ξανθίππη με τα πολλά τους πείθει να συμφιλιωθούν. Τουλάχιστον έτσι την αφήνουν να πιστεύει… *

* H περίληψη του επεισοδίου είναι η ίδια με του προηγούμενου, καθώς οι αυτοσχεδιασμοί των ηθοποιών και τα σκηνοθετικά ευρήματα από την πρώτη μέρα γυρισμάτων μέχρι και σήμερα επιμήκυναν τη διάρκεια των σκηνών και έτσι «καθυστέρησαν» τις ιστορίες των σεναρίων κατά ένα επεισόδιο!