Επεισόδιο 52

ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΟΥΛΑ

Σενάριο: Αλέξης Μπαλασινός

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης

Η Τούλα (Τζέσυ Παπουτσή), μια γνήσια λαϊκή γυναίκα από την ‘Ανω Ποταμούλα και κάτοικος Κάτω Πετραλώνων, φιλοβασιλικιά από τα γεννοφάσκια της και φαν της φραπελιάς θα είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Μεγάλωσε τον Νικήτα (Χάρης Ασημακόπουλος) σχεδόν μόνη της, τον σπούδασε, τον έκανε διάσημο επιστήμονα, με τα πτυχία του, τα μεταπτυχιακά του και όλα αυτά με στερήσεις και μάλιστα ολομόναχη, αφού έχασε τον άντρα της το Μήτσο χρόνια πριν.

Η Τούλα όμως έχει ένα μεγάλο καημό που την κάνει πολύ δυστυχισμένη…  Πιστεύει ότι το παιδί της – ο λαμπρός 28χρονος επιστήμονας Νικήτας ….είναι ακόμα παρθένος! Στην απόγνωσή της μάλιστα να κατανοήσει τι πραγματικά φταίει για τη σεξουαλική και ερωτική απραξία του γιου της, η Κυρά Τούλα επισκέπτεται και έναν ψυχολόγο που προσπαθεί να την ηρεμεί και να της διατηρεί την ψυχραιμία….Σαν να μην έφτανε αυτό, η κυρία Τούλα έχει κάνει και μια λίστα με όλους τους πιθανούς λόγους που θα δικαιολογούσαν την ‘προβληματική’ και ανύπαρκτη ερωτική ζωή του μονάκριβου γιου της.’Ετσι στο μπλοκάκι της έχει γράψει μια λίστα:

Παίζουν: Τζέσυ Παπουτσή, Χάρης Ασημακόπουλος, Βασίλης Παλαιολόγος, Βαλέρια Κουρούπλη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου,Lumie Σαββα.