Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 43

«Η εκδίκηση του προλεταριάτου»

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Κώστας Βαρελίδης

Υπόθεση: Νύχτα σε ξενοδοχείο. Ο Πέτρος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ) κι η Μίνα (ΙΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑ) έχουν περάσει ώρες ερωτικής πανδαισίας. Γνωρίστηκαν λίγο νωρίτερα σε ένα κλαμπ. Ντροπαλά, ο Πέτρος της ζητά το τηλέφωνο της.

Το επόμενο πρωί ο αρχιλογιστής Πέτρος μιλάει με τον φίλο και προϊστάμενο του Δημήτρη (ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ) για την ανεπανάληπτη χτεσινή νύχτα. Εμφανίζεται το αφεντικό της επιχείρησης, Απόστολος Κερφινόγλου (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ) και τους μαλώνει άγρια επειδή αντί να δουλεύουν κουτσομπολεύουν.  Ο Πέτρος παίρνει τηλέφωνο τη Μίνα κι από τον τηλεφωνητή της μαθαίνει πως το επίθετο της είναι το ίδιο με του αφεντικού του. Γρήγορα πείθειται πως ερωτοτροπεί με τη γυναίκα του αφεντικού του!

Καμαρωτά το λέει στον Δημήτρη και κοκορεύεται για την «εκδίκηση του προλεταριάτου» ενάντια στο «καπιταλιστικό γουρούνι.»

Τα γεγονότα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε κι έτσι ενώ η Μίνα ετοιμάζεται τα πάρει διαζύγιο, το αφεντικό, χωρίς να ξέρει για τη σχέση του με τη Μίνα, του προτείνει προαγωγή στη θέση του οικονομικού διευθυντή! Θα υποκύψει ο προλεταριάτος ή όχι;

Παίζουν: Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ιριδα Πανταζάρα, Λευτέρης Λαμπράκης, Γιάννα Ζιάννη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ανδρομάζη Δαυλού, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης.