Για μία ακόμη χρονιά, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με αφορμή την εμπειρία ενός καλεσμένου, αλλά και με την συμμετοχή των τηλεθεατών, η εκπομπή θα συζητά ανοιχτά όλα τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια, τον εργαζόμενο, τους φίλους, τους/τις συντρόφους, τις γυναίκες και τους άντρες. Χωρίς να φοβόμαστε τις λέξεις, θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους με στόχο να ανακαλύψουμε τις λύσεις που υπάρχουν για όσα μας προβληματίζουν.

Με την εγκυρότητα των επιστημόνων – ειδικών, τις πηγαίες εξομολογήσεις των επωνύμων, την διαδραστική «παρουσία» των τηλεθεατών και την παρεΐστικη διάθεση, η εκπομπή φιλοδοξεί και εφέτος να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε και να μας κάνει να μην εστιάζουμε στο πρόβλημα, αλλά στη λύση του.

Από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή εγκαινιάζεται μία νέα, διαδραστική ενότητα στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας»: κάθε εβδομάδα, μέσα από το Instagram του MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θα ενημερώνει για το θέμα της εκπομπής καλώντας το κοινό να στείλει τις δικές του ερωτήσεις στο https://megatv.com/ola-gia-ti-zoi-mas. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν, δεν έχει παρά να λάβει μέρος στην εκπομπή με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο!

 

Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη 

ΣκηνοθεσίαΓρηγόρης Παναγιωτίδης 

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν  

ΠαραγωγόςΑντώνης Μάτσος  

Κάθε Σάββατο και Κυριακή τα ερωτήματα που μας απασχολούν βρίσκουν τις σωστές απαντήσεις τους.

Ακούστε τις εκπομπές και σε Podcast στις αγαπημένες σας πλατφόρμες