Χαμογέλα και Πάλι! (02/07/2022)

Το MEGA εγκαινιάζει για πρώτη φορά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια εκπομπή που φέρνει τους τηλεθεατές κοντά στην αλήθεια της ζωής, στο γέλιο της παρέας και στις πιο δημιουργικές ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη.

Μαζί με την Σίσσυ,  η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα που θα χαρίσει χαμόγελα και θα κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.

Κάθε Σαββατοκύριακο η ατζέντα της εκπομπής θα τα περιλαμβάνει όλα. Σχόλια και αναλύσεις για όσα συμβαίνουν γύρω μας, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών, ματιές στην ελληνική και τη διεθνή showbiz, παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, νόστιμα μαγειρέματα με σπιτικές αλλά και fusion συνταγές αλλά και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Τα Σαββατοκύριακα η πρόταση είναι μία. «Χαμογέλα και πάλι!»

Παρουσίαση: Σίσσυ Χρηστίδου Μαζί της ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Ελένη Βουλγαράκη Pastry Chef: Χρήστος Βέργαδος

Εκτέλεση ΠαραγωγήςBarking Well Media 2021-2022