Η εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη

EPISODE 005

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Περίληψη: Την ιστορία του Βασίλη που μεγαλώνει με τα αδέλφια του σε μια οικογένεια που μοιάζει σαν όλες τις άλλες θα παρουσιάσει η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την ‘Αννα Δρούζα.
Οι ισορροπίες στην οικογένεια του Βασίλη αλλάζουν όταν ο πατέρας  φεύγει αφήνοντας πίσω την οικογένεια να δίνει αγώνα επιβίωσης. Τα δυο αδέλφια γίνονται μια γροθιά. Στην  ψυχή του Βασίλη όμως η ζήλια για τον μικρότερο αδελφό  φουντώνει αν και ο ίδιος προσπαθεί να μην την αφήσει να καταστρέψει τη σχέση τους. ‘Οταν η Φωτεινή μπαίνει  στη ζωή του η προσοχή του στρέφεται σε εκείνη. Ο έρωτας του για τη Φωτεινή, τη γυναίκα της ζωής του, είναι σαρωτικός και πολλές φορές βίαιος. Η υπέρμετρη ζήλια του δεν τον αφήνει να χαρεί ούτε την γέννηση του παιδιού τους. Η ζήλια γίνεται εμμονή και σαρώνει τα πάντα, τη σχέση με τη γυναίκα του αλλά και τον αδελφό του και η εξέλιξη είναι συγκλονιστική. 
Πώς μπορεί η οικογένεια να εντοπίσει τα σημάδια και να προλάβει το κακό πριν η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου;
Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Αθανάσιος Δουζένης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής-Ψυχιατροδικαστικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και ο Γιώργος Τζεφεράκος, ψυχίατρος.

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Με την ‘Αννα Δρούζα
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
‘Ερευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions