Η εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη

EPISODE 004

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Περίληψη: Την ιστορία της Καίτης και του Πέτρου, οι οποίοι μετά από σχέση πολλών ετών, βρίσκονται σε αδιέξοδο θα παρουσιάσει η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την ‘Αννα Δρούζα.
Ο γάμος της Καίτης και του Πέτρου, μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, κρέμεται πλέον από μια κλωστή. Ο Πέτρος είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και η Καίτη αγωνίζεται να τον κρατήσει με κάθε τρόπο κοντά της. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον μοναδικό άνδρα που αγάπησε. Η ζήλια γίνεται εμμονή, η πραγματικότητα μπερδεύεται με τη φαντασία και ο κόσμος της καταρρέει. Η Καίτη αναζητά  τη λύση που δεν έρχεται και κάθε μέρα που περνά, η απουσία του, την βυθίζει ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο. Μια άβυσσο που ανοίγει την πόρτα του θανάτου. Τη λύτρωση αναζητά στο πρόσωπο του Νίκου, του ανθρώπου που έμελλε να διαδραματίσει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της.

Πότε η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο; Τι είναι ο αυτοκτονικός ιδεασμός; Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Στέλιος Στυλιανίδης
Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής (Ι. Ρ. Α), Καθ. Κοιν. Ψυχιατρικής Παντείου Πανεπιστημίου και ο Δρ. Νίκος Ε. Δέγλερης Νευρολόγος – Ψυχίατρος Assistant Etr. Paris V.

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Με την ‘Αννα Δρούζα
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
‘Ερευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions