Η εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη

EPISODE 001

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Περίληψη: Η  ευτυχία της Φωτεινής και του Θωμά  διαταράσσεται όταν ο γιος τους, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά τους, αρχίζει να παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά.
Η κατάσταση στην οικογένεια της Φωτεινής και του Θωμά ξεφεύγει από τον έλεγχο και o γιός μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε βίαιο τύραννο, μια κινούμενη απειλή. Οι σχέσεις  διαταράσσονται. Ο φόβος και η ντροπή κυριεύει την καθημερινότητα και τα «φονικά μυστικά» κλειδαμπαρώνονται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.  Ο πατέρας είναι αυτός που  αναλαμβάνει να λυτρώσει την οικογένεια και να δώσει τέλος στον κύκλο της βίας που επικρατεί μέσα στο σπίτι του.
Πώς η πατρική αγάπη μετατρέπεται σε φονικό όπλο; Πώς το στίγμα συνοδεύει την ψυχική διαταραχή; Ποια είναι τα σημάδια και  πώς ο ρόλος της οικογένειας καθορίζει τις εξελίξεις;
Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν η Φωτεινή Τσαλίκογλου, συγγραφέας, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την ‘Αννα Δρούζα
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
‘Ερευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions