Η εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη

EPS 009

Jenny Jenny

Επεισόδιο 9

Περιγραφή:  Καλεσμένοι της Τζένης Μπαλατσινού στο υπέροχο σπίτι της είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος. Οι δυο τους μιλούν για την πρόσφατη συνεργασία τους στην κινηματογραφική ταινία που πρωταγωνιστούν. Ο Προμηθέας μιλά για τη σειρά του Mega «Μάλιστα, Σεφ!» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τη θεία του Μαρία Αλιφέρη. Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει την αδυναμία στην κόρη του και στις μηχανές.Ο Γιώργος μαζί με την Τζένη φτιάχνουν μια πεντανόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο και ντρέσινγκ φέτας.
Στο top 10 της εκπομπής βλέπουμε τα ιδιαίτερα τατουάζ των celebrities. Η ‘Ελενα αποκαλύπτει τα μυστικά για να ψωνίζουμε vintage ρούχα και κομμάτια από δεύτερο χέρι.
Η Ελιάνα μαζί με την Τζένη μάς δείχνουν πώς να κάνουμε γλυπτική στα χείλη. Ο Παναγιώτης εξηγεί πώς γίνεται τατουάζ στο κινητό ή το tablet με τα σχέδια και τις φωτογραφίες που αγαπάμε. Η Ελιάνα παρουσιάζει τον τελευταίο ζωγράφο του σινεμά που αποτυπώνει στον καμβά τις αφίσες των κινηματογραφικών ταινιών. Η Τζένη συναντά τον Φάνη Μουρατίδη, πίνουν τσάι και της αποκαλύπτεται!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανoνίδης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions