«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» 23/11/2020

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έρχεται για τέταρτη χρονιά με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην πρωινή ζώνη, γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αποδεικνύουν πως ξέρουν να συζητούν διεξοδικά, να διαφωνούν εποικοδομητικά και να γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές.

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος προτείνει κλασικές, αλλά και πιο ευφάνταστες συνταγές που απογειώνουν το τραπέζι μας.

Το «Πάμε Δανάη!» φέρνει στη μικρή οθόνη πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα σε ξεχωριστές συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και πρωτότυπες στήλες.

«Πάμε Δανάη!» και υποδεχόμαστε την κάθε μέρα με αισιοδοξία.

 

Αρχισυνταξία: Δήμητρα Παλούδη

Βοηθός Αρχισυντάκτριας: Χλιάπα Λήδα

Σκηνοθεσία: Νίκος Αγγελόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Λίτσα Περπίνια

Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν

Head Of Production: Αντώνης Μάτσος