Ακόμα δεν είδες τίποτα! (24/03/2024)

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου αλλάζουν στο MEGA. Κι «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή.

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Αρχισυντάκτρια: Ελεάννα Τρυφίδου Βοηθός Αρχισυντάκτριας: Δήμητρα Καλφούντζου Σκηνοθέτης: Νίκος Αγγελόπουλος Οργάνωση Παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Παπαγεωργίου