Piraeus Street Long Jump: Πρώτος ο Τεντόγλου με νέο ρεκόρ

Στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του, ο Μίλτος Τεντόγλου δίνει όλη του την ψυχή.

Με αυτό το άλμα ο Τεντόγλου έκανε νέο ρεκόρ στο Piraeus Street Long Jump, που μετέδωσε ζωντανά χθες το MEGA News.

Το παλιό ήταν 8.24, το κατέρριψε μάλιστα δύο φορές καθώς λίγο νωρίτερα στην τέταρτη προσπάθειά του είχε κάνει άλμα στα 8.36.

Φυσικά κέρδισε την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον Αμερικανό Ντέιβις με 8.21 και τρίτο τον Νοτιοαφρικανό Μανιόνγκα με 8.15 και έδειξε ότι αυτό το καλοκαίρι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Εμμανουήλ Καραλής

Στο Diamond League του Παρισιού, ο Εμμανουήλ Καραλής περιορίστηκε σε ένα άλμα στα 5.83. Τα πέρασε άνετα, αλλά στη συνέχεια απέτυχε μία φορά στα 5.93 και δύο στα 6.03 και έμεινε στην τρίτη θέση.

Πρώτος δεν ήταν άλλος από τον ανίκητο Μόντο Ντουπλάντις, που πέρασε τα 6.13 και δοκίμασε στη συνέχεια για παγκόσμιο ρεκόρ στα 6.32 δίχως να τα καταφέρει.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο