Συννεφιασμένος ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Την Πέμπτη η αστάθεια θα διατηρηθεί, με τις μπόρες να συγκεντρώνονται στα νότια της χώρας και η ζέστη θα είναι ήπια, και κοντά στα κανονικά για την εποχή, θα δροσίσει ωστόσο τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά προβλέπεται το πρωί ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις μόνο στην κεντρική Εύβοια, όπου και πιθανόν να βρέξει τοπικά. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν βροχές. Και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες, αλλά στην Πελοπόννησο θα είναι γενικευμένα άστατος ο καιρός τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει το μεσημέρι τους 32-33 στα ηπειρωτικά και 30-32 στα νησιά μας .

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο σε ισχυρές εντάσεις μέχρι 6 και στις Κυκλάδες και 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς, με βοριάδες έως 5-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές βροχές. Προς το βράδυ στην πόλη οι νεφώσεις πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-32 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι μέχρι το βράδυ σε νότιους.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο