Σήμερα Τρίτη αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, λίγες νεφώσεις προβλέπονται το πρωί στα ανατολικά της χώρας και κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι πιθανόν να σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές στα ορεινά της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φτάσει το μεσημέρι τους 20-22 στα νησιά μας και 23-25 στα ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς. Βορειοδυτικοί στο Αιγαίο 3-5 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα παραμείνουν ισχυροί στα 6-7 μποφόρ τοπικά, και βαθμιαία θα υποχωρήσουν.
Άνοιξη και πάλι στην Αττική, με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Από 12-25 βαθμούς η θερμοκρασία και οι άνεμοι δυτικοί και νότιοι 2-3 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει λιακάδα με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-24 βαθμούς, μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι 2-3 μποφόρ, και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους.