Ηλιοφάνεια την Τρίτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Την Τρίτη αναμένονται ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα.

Μετά το χειμερινό διάλλειμα της Πρωτομαγιάς, φαίνεται ότι επανερχόμαστε στα κανονικά για την εποχή καιρικά επίπεδα, αλλά με θερμοκρασίες καλοκαιρινές προς το σαββατοκύριακο.

Αρκετή θα είναι η ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις προβλέπονται το πρωί στα ανατολικά της χώρας και κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι πιθανόν να σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές στα ορεινά της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φτάσει το μεσημέρι τους 20-22 στα νησιά μας και 23-25 στα ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς. Βορειοδυτικοί στο Αιγαίο 3-5 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα παραμείνουν ισχυροί στα 6-7 μποφόρ τοπικά, και βαθμιαία θα υποχωρήσουν.

Άνοιξη και πάλι στην Αττική, με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Από 12-25 βαθμούς η θερμοκρασία και οι άνεμοι δυτικοί και νότιοι 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει λιακάδα με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-24 βαθμούς, μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι 2-3 μποφόρ, και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Απόρρητο