Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Μαϊάμι & έγραψε ιστορία ο Αντονέλι

Δράση σε βόλεϊ και Formula 1.

Στον τελικό του Champions League στο βόλεϊ γυναικών, η Βάκιφμπανκ του Τζιοβάνι Γκουιντέτι κέρδισε 3 – 1 σετ την Ετσασίμπασι, 25-20, 25-21, 21-25, 25-18 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

MVP του τελικού η Σέρβα διαγώνια Τιγιάνα Μπόσκοβιτς με 33 πόντους. Στην 3η θέση η απερχόμενη πρωταθλήτρια Κονελίανο, που κέρδισε την Σκαντίτσι.

Στην Formula 1 και στο Μαϊάμι, με την βροχή να αλλάζει το πρόγραμμα, είχαμε μία επεισοδιακή εκκίνηση, όπου ο Αντονέλι βρέθηκε πίσω, με τον Φερστάπεν να κάνει τετακέ.

Όμως η στρατηγική της Μερσέντες έβγαλε τον 19χρονο μπροστά από όλους στο ένα πιτ στοπ του αγώνα και του χάρισε τη νίκη. Ο Ιταλός έφηβος γράφοντας το 3/4 στα φετινά GP, βάζει πλώρη για τον τίτλο. Στο βάθρο ο Λάντο Νόρις, που τον απείλησε σε όλο τον αγώνα, και ο Όσκαρ Πιάστρι, με τις δύο McLaren.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Απόρρητο