Παναθηναϊκός: Νίκη επί του Βόλου με υπογραφή Ντέσερς και Λαφόν

Στη 2η θέση πέρασε η ΑΕΚ μετά το 5-0 στο Αγρίνιο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στη Λεωφόρο με 2-1.

Παναθηναϊκός – Βόλος

Πριν φύγει για το Κόπα Άφρικα, ο Σίριλ Ντέσερς υπέγραψε τη νίκη του Παναθηναϊκού σκοράροντας τμόλις στο 5. Στο 20’ ο Ντέσερς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τριανταφύλλου και ο Τάσος Μπακασέτας το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 του Τριφυλλιού.

Ο Βόλος μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με ένα συρτό σουτ του Κόμπα από το ημικύκλιο. Οι Βολιώτες έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 47’ με το πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου από τον Κώτσιρα. Όμως ο Λαφόν απέκρουσε το πέναλτι του Λάμπρου και το σουτ που ακολούθησε από τον Φορτούνα και κράτησε το 2-1.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 17’, όταν ο Σταυρόπουλος κέρδισε τον Τσάλοφ στον αέρα και σκόραρε. Ο ΠΑΟΚ τα περίμενε όλα από τις εμπνεύσεις του Κωνσταντέλια, όπως στο 55’, όταν ο Σταυρόπουλος τον σταμάτησε τελευταία στιγμή πριν σουτάρε.

Στις καθυστερήσεις ο Παβλένκα ανέτρεψε τον Τζοβάρα και υπέπεσε σε πέναλτι, που αξιοποίησε ο Φαν Βερτ για το 2-0. Νίκη για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μετά από 10 αγωνιστικές.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Ο Λιούμπιτσιτς έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και η σέντρα του βρήκε στο δοκάρι στο 10’. Τελικά η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο 26’, με την κεφαλιά του Πινέδα στην κενή εστία και με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Μεξικανού.

Η Ένωση διεύρυνε τη διαφορά της στο 34’ με τον Ζοάο Μάριο να σκοράρει το 2-0. Ο Λιούμπιτσιτς πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 63’, για το 3-0 για τους κιτρινόμαυρους. Δύο λεπτά αργότερα ο Κροάτης μέσος χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι για το 4-0.

Ο Χρυσόπουλος στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και πανηγύρισε με μία αφιέρωση στον πατέρα του που έφυγε πριν από 12 χρόνια.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα ταξίδι στην Αθήνα της Κατοχής και ιστορίες Αντίστασης

Απόρρητο