Ελλάδα

Περιστέρι: Επικοινώνησε με δικηγόρο ο δολοφόνος της 17χρονης – Θα παραδοθεί;

05.08.2022 | 20:22 Eνσωμάτωση

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 20χρονο που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα με μαρτυρικό τρόπο μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Το βίαιο τέλος μιας σύντομης αλλά εξίσου βίαιης ζωής. Θύματα κακοποίησης από πολύ μικρή ηλικία, η 17χρονη Νικολέτα και τα τρία της αδέλφια, έγιναν μήλο της έριδος ανάμεσα σε συγγενείς, παραμένοντας σε όλη τους τη ζωή εκτεθειμένα σε φρικτές συνθήκες διαβίωσης.

«Οδύσσεια» η ζωή της Νικολέτας

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στις 30 Ιουνίου 2016 και όταν η Νικολέτα ήταν μόλις 11 ετών, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι ο τότε σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε το μικρό κορίτσι.

Από τη μητέρα αφαιρέθηκε η επιμέλεια και των τεσσάρων παιδιών, τα οποία έμειναν με τη γιαγιά τους στην Ημαθία.

Τον Οκτώβριο του 2021 η Νικολέτα και η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα με τη μητέρα τους.

Η γιαγιά τους ενημέρωσε στις 4 Οκτωβρίου 2021 την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω και στις 19 Οκτωβρίου 2021 το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω ανέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» να αποσπάσουν τα παιδιά από το σπίτι της μητέρας και να φροντίσουν για την επιστροφή τους στη γιαγιά που είχε την επιμέλειά τους.

Τελικά, στις 21 Οκτωβρίου 2021 τα παιδιά παραδίδονται το ΑΤ Βέροιας.

Η 17χρονη, βρέθηκε και πάλι στο Περιστέρι, στο σπίτι της μητέρας της στο πλαίσιο μιας νόμιμης και συνήθους διαδικασίας επανένωσης της οικογένειας.

Εκεί δολοφονήθηκε άγρια πριν από λίγες ημέρες.

Θέλει να παραδοθεί ο 20χρονος;

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 20χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να τον υπερασπιστεί.

Οι ίδιοι διαβεβαίωσαν τον δικηγόρο ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε την πρόθεση να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός δεν έχει διαφύγει από την Αθήνα ενώ το περιβάλλον του μεταφέρει την πρόθεσή του να ομολογήσει την πράξη του.

Οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω που φαίνεται να σχετίζεται με τον 20χρονο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί από τα social media, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/08/2022