Αθλητικά

Κωπηλασία: Μπούρμπου και Φράγκου παγκόσμιες πρωταθλήτριες κάτω των 23

30.07.2022 | 14:13 Eνσωμάτωση

Οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζονται. Στην κωπηλασία η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, ενώ δύο μετάλλια πήρε η Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

H Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράγκου ακούν τον Eθνικό ύμνο για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών.

Οι δύο πρωταθλήτριες τερμάτισαν στην πρώτη θέση στη δίκωπο, στη διοργάνωση που γίνεται στο Βαρέζε με 6:58.41

Η Μπούρμπου που ήταν 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι 22 ετών, ενώ η Φράγκου 19, και πλέον τα όνειρα τους φτάνουν ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

Οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού συνεχίστηκαν και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που γίνεται στη Σλοβακία, με τον Παύλο Κριαρά να κατακτά την δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ και την απονομή να γίνεται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο.

Στην ίδια διοργάνωση που μετέχουν αγόρια και κορίτσια από 14 έως 18 ετών, η Αντωνία Ρακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα ελεύθερο της κολύμβησης.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 30/07/2022