Ελλάδα

Cosmote: Πρωτοποριακό Campus Network κινητής στο υπόγειο μεταλλείο της «Ελληνικός Χρυσός»

27.07.2022 | 08:51 Eνσωμάτωση

Πρωτοποριακό «Campus Network» κινητής στο υπόγειο μεταλλείο της «Ελληνικός Χρυσός» στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής από την Cosmote με συνεργασία της «Ελληνικός Χρυσός».

Πρόκειται  για το μοναδικό ιδιωτικό δίκτυο κινητής στην Ελλάδα 300μ. κάτω από το έδαφος σε στοές 10χλμ. Είναι μία προηγμένη λύση συνδεσιμότητας με νέες δυνατότητες και με τεχνολογίες αιχμής για την «Ελληνικός Χρυσός»

Η πρωτοποριακή αυτή ενέργεια θα συμβάλλει και στην ενίσχυση ασφάλειας με την δημιουργία ενός  ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλούς λειτουργίας στο υπόγειο μεταλλείο.

Πέραν της ασφάλειας αυξάνεται και ο παραγωγικός χρόνος και βελτιστοποιείται η διαχείριση του στόλου.

Παράλληλα επιτυγχάνεται αμεσότερη μεταφορά κρίσιμων επιχειρησιακών δεδομένων και εξασφαλίζει άμεση επικοινωνία μεταξύ του υπογείου μεταλλείου και των εγκαταστάσεων επιφάνειας  και κέντρο ελέγχου.

Στα σχέδια της εταιρίας είναι η περαιτέρω αξιοποίηση του υπόγειου δικτύου με την ανάπτυξη νέων εφαρμογών και τεχνολογιών.

Οι επενδύσεις « Ελληνικός Χρυσός» σε νέες τεχνολογίες αιχμής και εφαρμογές εκσυγχρονίζει την μεταλλευτική δραστηριότητα και οδηγούν την υπεύθυνη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ναέ εποχή του «INDUSTRY 4.0».