Ελλάδα

Καύσωνας: «Βράζουν» τα τσιμέντα με… 90 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας

25.07.2022 | 20:08 Eνσωμάτωση

Το θερμικό drone που «πέταξε» πάνω από την Αθήνα κατά τη διάρκεια του υψηλού καύσωνα κατέγραψε τις θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ στην πεζογέφυρα του Κηφισού το θερμόμετρο άγγιξε τους… 94,2 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή Drone Βασίλη Γαλανάκη παρουσιάζει ένα βίντεο με χρήση θερμικού Drone από το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα, οι ενδείξεις του Drone έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου.

Από τα πιο ενδιαφέρον σημεία των μετρήσεων είναι τα πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό που τέτοιες μέρες κατακλύζονται από χιλιάδες τουρίστες.

Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού κτιρίου έφτανε τους 80 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό… θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/07/2022