Κόσμος

Τέλος στα σενάρια για την υγεία του Πούτιν βάζει η CIA

21.07.2022 | 20:45 Eνσωμάτωση

Τέλος σε κάθε υποψία για προβλήματα υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, βάζει ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς.

Βλαντιμίρ Πούτιν. Ένας ηγέτης που πάντα τραβούσε την προσοχή, η Δύση περνάει από μεγεθυντικό φακό κάθε του κίνηση και προσπαθεί να ανιχνεύσει αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στις φήμες που κυκλοφορούν περί κακής κατάστασης της υγείας του.

Πριν από λίγες μέρες έφτασε στην Τεχεράνη και οι ειδήμονες βρήκαν πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν κουτσαίνει ελαφρά και ότι περπατάει κρατώντας ακίνητο το δεξί του χέρι.

Κατά καιρούς αίσθηση και ελπίδα προκάλεσαν το αδιόρατο τρέμουλο του χεριού του όπως και η κουβέρτα που σκέπασε τα πόδια του όταν παρακολούθησε παρέλαση στη Μόσχα για την Ημέρα Νίκης της Ρωσίας.

Η Δύση δεν μπορεί να δεχθεί την εικόνα του στιβαρού και αθλητικού ηγέτη που λανσάρει ο Πούτιν, όταν ιππεύει ημίγυμνος, παίζει χόκεϊ επί πάγου, κατατροπώνει τους αντιπάλους του στο τζούντο.

Τέλος στις φήμες περί κακής υγείας του προέδρου της Ρωσίας, βάζει ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο Πούτιν είναι άρρωστος και μάλιστα εξέφρασε την προσωπική του γνώμη πως χαίρει άκρας υγείας.

Στην Σύνοδο του G7 τον Ιούνιο στη Γερμανία, οι ηγέτες κορόιδευαν τον Πούτιν για την εικόνα που παρουσιάζει και ο πρόεδρος της Ρωσίας απάντησε αμέσως.

«Δεν ξέρω πώς θα ήθελαν να βγάλουν τα ρούχα τους, το επάνω μέρος ή το κάτω. Όμως νομίζω ότι αυτή θα ήταν μία αηδιαστική εικόνα, όπως και να ‘χει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Αν πιστέψουμε τον Ουίλιαμ Μπερνς, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι θηρίο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/07/2022