Ελλάδα

Γέρακας: Θρασύτατος διαρρήκτης κυνήγησε τον ιδιοκτήτη, αφού έκλεψε το σπίτι

16.07.2022 | 20:19 Eνσωμάτωση

Απίστευτο θράσος είχε διαρρήκτης σπιτιού στον Γέρακα, που ενώ εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη, επιχείρησε αρχικά να τον ξεγελάσει, υποδυόμενος αυτός τον... ιδιοκτήτη, και στη συνέχεια συνεπλάκη μαζί του.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το θράσος του νεαρού άντρα που φαίνεται στο βίντεο. Έχει μόλις διαρρήξει το σπίτι του άντρα που τον βιντεοσκοπεί και αντί φύγει πανικόβλητος, δεν διστάζει να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και να του ζητάει και το λόγο λέγοντας ότι εκείνος μπήκε στο σπίτι του και τον έκλεψε!

Ο Γιώργος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του όταν άκουσε θόρυβο από το ισόγειο όπου μένει η γιαγιά του. Αμέσως κατέβηκε και αντίκρυσε το ληστή να ψάχνει πράγματα μέσα στο σπίτι.

«Tον ρώτησα τι κάνεις εκεί μέσα, ποιος είσαι; Mου λέει της γιαγιάς μου είναι το σπίτι , ανιψιός της είμαι και τέτοια πράγματα», δήλωσε το θύμα διάρρηξης.

Στη συνέχεια, ο νεαρός άντρας διαπληκτίστηκε με τον διαρρήκτη, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

«Άρχισε να με σπρώχνει και να με πάει προς τα πίσω. Από κει και πέρα πιαστήκαμε στα χέρια. Προσπάθησα να τον ρίξω κάτω, αλλά μου γλίστρησε και πέρασε από την ξαδέρφη μου δίπλα και μετά τον πήρα στο κυνήγι».

Με ιδιαίτερο θράσος ο νεαρός ληστής μπήκε μέρα μεσημέρι από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, στη συνέχεια πέρασε στο ισόγειο όπου τον έπιασε στα πράσα ο εγγονός της ιδιοκτήτριας.

Ο διαρρήκτης μετά τη βιντεοσκόπηση κατάφερε να ξεφύγει, με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο και να ξεκινάει αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες της αστυνομιας για τον διαρρήκτη συνεχίζονται, ενώ είναι θέμα χρόνου να βρεθεί καθώς το πρόσωπο του φαίνεται καθαρά στο βίντεο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/07/2022