Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για την ιδιωτική βόλτα σε περιπολικό

16.07.2022 | 20:16 Eνσωμάτωση

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας έχει τεθεί βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με το οποίο δύο αστυνομικοί φέρονται να περνούν με το περιπολικό φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα αλλά και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα.

Με αφορμή βίντεο στο διαδίκτυο οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά θα ερευνήσουν αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας  θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Όπως απεικονίζεται στο βίντεο, το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/07/2022