Ελλάδα

«Είχα προειδοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη ότι “έβλεπα” εγκληματική ενέργεια» – Σοκάρει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

12.07.2022 | 13:07 Eνσωμάτωση

Λίγο πριν από την κατάθεση υπομνήματος από την Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο γιατρός του μεγαλύτερου παιδιού, της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε πως, είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη ότι υποψιαζόταν εγκληματική ενέργεια.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται το φως της δημοσιότητας από τον γιατρό της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη.

Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέσει το υπόμνημα, ο γιατρός αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τις σοβαρές υποψίες του πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα ο Δασκαλάκης, όπως είχε πει στο παρελθόν ο κ. Ηλιάδης, του έλεγε ότι ότι «η γυναίκα μου δεν είναι τρελή».

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ενώ ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, γνώριζε για τις υποψίες του και δεν τον προσέγγισε ποτέ για να μιλήσουν για το θέμα.

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νομίζω εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κορόιδευαν και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη της Τζωρτζίνα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/07/2022