Ελλάδα

Όθων Παπαδόπουλος: «Το πιο πιθανό είναι να χρειαστούμε ολιγοήμερη παράταση για την κατάθεση»

06.07.2022 | 09:27 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναμένεται την Παρασκευή να καταθέσει αναφορικά με το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη – Καλόγρηα.

Ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος ερωτώμενος σχετικά, είπε πως ενδέχεται να ζητήσουν ολιγοήμερη παράταση.

«Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που βρίσκεται υπό σύνταξη και αναμένεται να είναι έτοιμη έως την ημερομηνία κατάθεσης του σημειώματος. Στην περίπτωση αυτή θα επισυναφθεί στο σημείωμα μας και θα αποτελεί την επιστημονική ανάλυση του πορίσματος που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του. Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας.

Σχετικά με την παιδοψυχολόγο που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, είπε χαρακτηριστικά πως η έκθεση της ειδικού αναλώνεται κατά 80% στην προσωπικότητα των γονιών».

Σε ό,τι αφορά την υπερπροβολή της υπόθεσης, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη είχε άγνοια επ’ αυτού και είναι κάτι που της στοίχισε.

«Δεν μας πιέζει η Πισπιρίγκου να βγαίνουμε στα κανάλια, αλλά υπάρχει η ανάγκη της απάντησης στα σχόλια των εκπομπών μέσω των οποίων δικάζεται και καταδικάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 06/07/2022