Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε βιοτεχνία

02.07.2022 | 20:21 Eνσωμάτωση

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις ασύλληπτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε ληστεία επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πάλεψε σώμα με σώμα με ληστή.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης βιοτεχνίας στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη μάχεται σώμα με σώμα με τον 40 ληστή που εισέβαλε το απόγευμα της Παρασκευής στην επιχείρησή του.

Η πάλη των δύο ανδρών καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας.

Μάχη σώμα με σώμα

Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον ληστή κρατώντας τον από την μπλούζα. Με το ένα του χέρι τον πιάνει από τον λαιμό, ενώ ο ληστής παλεύει για να απελευθερωθεί.

Λίγες στιγμές αργότερα και ενώ η μάχη μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίζεται, στο σημείο φτάνει ένα μαύρο μικρό αυτοκίνητο.

Ο ληστής κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να ξεφύγει από τα χέρια του επιχειρηματία. Ο συνεργός του παραμένει στη θέση του οδηγού και ανοίγει την πίσω αριστερή πόρτα ώστε να καταφέρει ο 40χρονος να μπει στο όχημα.

Ο ιδιοκτήτης είναι αποφασισμένος να μην τους αφήσει να ξεφύγουν όμως οι ληστές θα κάνουν τα πάντα για να διαφύγουν. Ο 40χρονος που προσπάθησε να αρπάξει τις εισπράξεις από τα ταμεία της επιχείρησης, μπαίνει τελικά μέσα στο αυτοκίνητο, με τον 33χρονο να εγκλωβίζεται στην καμπίνα των επιβατών.

Εγκλώβισαν τον επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο

Ο οδηγός χωρίς να υπολογίζει ότι 33χρονος μπορεί να τραυματιστεί, πατά γκάζι και επιταχύνει. Η πίσω πόρτα παραμένει ανοιχτή και τα δύο άτομα συνεχίζουν να παλεύουν.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, ο επιχειρηματίας πέφτει από το αυτοκίνητο και οι ληστές εξαφανίζονται.

Από το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης λίγες ώρες αργότερα οι δύο ληστές εντόπισαν σε ακατοίκητη οικοδομή και συνελήφθησαν.
Και οι δύο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/07/2022